29 de jul. 2008

La Figueres de Dalí


Arreu de món no es pot parlar de surrealisme sense parlar de Dalí, ni de Dalí sense fer esment de Figueres, la ciutat on Dalí va nèixer, viure i morir. Salvador dalí va estar estretament lligat a Figueres durant tota la seva vida, una relació que va culminar amb la instal.lació del Museu dalí, precisament com a mostra d'agraïment i de reconeixement a la seva ciutat natal.

Per aquest motiu, l’Associació GUIES DE GIRONA, amb la col.laboració de l’Ajuntament de Figueres, us proposen realitzar una visita guiada, a peu pel centre de Figueres, d’unes dues hores, per a recòrrer aquells espais que evoquen la imatge de la ciutat a principis de segle, la mateixa imatge que va veure i viure Salvador Dalí, un català universal.
Itinerari: Rambla, Teatre Jardí, casa natal, Casino Menestral, Biblioteca, Ajuntament, esglèsia de St Pere i Teatre-Museu Dalí.




La Figueres de Dalí+ entrada al museu Dalí:

Del 15 de juliol a l'11 de setembre , de dilluns a dissabtes.

- General: 18,00 €
- Jubilats: 15,00 €
- Estudiants de 15 a 22 anys: 13,00 €
- Joves de 9 a 14 anys: 11,00 €
- Menors de 9 anys: gratuït

E-mail: turisme@figueres.org
Telf: 972503155


1 comentari:

Anònim ha dit...

Vale la pena pasarse por alli un dia, es relamente increible lo k la mente de un hombre junto con su imaginación pueden crear. Son obras de arte exepcionales que te hacen pensar e ir mas alla y encontrar un sentido diversificado de las cosas de nuestro entorno.